Karşıyaka İlkokulu
KARŞIYAKA MAH. YAKA KÜME EVLERİ NO 30 KARAYAZI / ERZURUM

VİZYON

Türk milli eğitimin temel ilke ve hedefleri doğrultusunda; bulunduğu çevrenin ihtiyaçlarına cevap verebilen, gerekli olan bilgi, beceri ve değerleri, teknolojik gelişmelerden faydalanarak sunan, seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilkelerine bağlı laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen Türk kültürünü bilen örf ve adetlerine sahip çıkan Okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, araştırdıklarını paylaşan Düşünen ve düşüncelerini özgün ve rahat bir şekilde ifade edebilen Hoşgörülü ve katılımcı bireyler yetiştirmektir. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlayarak, çağın gerektirdiği bilgi,beceri ve değerlere Kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek, Davranışı ve karakteri ile vatanını, milletini seven, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş mutlu ve yetkin bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :normal öğretim

normal öğretim